|
|
|
Pompoen-stoofschotel met chorizo en paprika |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 kg. pompoen, in blokjes gesneden
1 eetl. paprikapoeder
1 eetl. cayennepeper
1 blik tomaten, in blokjes of heel
1 chorizoworst, 250 gr.
1 groene paprika, in blokjes gesneden
2 tenen knoflook
1 aubergine, in blokjes gesneden |
|
bereiding: |
|
|
Snijd de chorizo in stukjes van 1 cm. Bak deze in een zware pan. Haal vervolgens uit de pan.
Bak in het achter gebleven vet van de chorizo de fijn gehakte knoflook.
Wanneer de knoflook bruin begint te worden, na ongeveer 2 minuten, mag de groene paprika en aubergine erbij.
Zet het vuur laag en voeg de pompoen samen met de kruiden toe. Bak even mee en voeg vervolgens de tomaten en voeg vervolgens de tomaten en de chorizo toe.
Laat ongeveer 20 minuten langzaam garen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|