laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Red snapperfilets met roze peperdressing
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 el olijfolie
2 el limoensap
2 tl roze peperkorrels
1 el fijngehakte gember
1 handvol verse koriander
1 el citroengras, fijngehakt
4 red snapperfilets van ongeveer 200 gr elk
2 el plantaardige olie
gestoomde sperziebonen
  bereiding:
    Doe voor de dressing olijfolie, limoensap, roze peperkorrels, gember, koriander en citroengras in een kom en roer om.
Spoel de vis af onder stromend water en dep droog met keukenpapier Bestrooi beide kanten van de filets met zeezout.
Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur en doe er de filets in, met het vel naar onder. Druk met een spatel op de vis in de hete pan en bak 1 min. of tot de het vel krokant is.
Draai ze om, temper het vuur naar halfhoog en bak nog 8 min.
Schep de roze peperdressing over de vis en serveer met gestoomde sperziebonen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats