laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti Montanara
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
500 gr spaghetti.
150 gr vers gezouten varkensvlees.
1 glas droge witte wijn.
1/2 kg tomaten.
100 gr gruyère.
1 ui 1 teentje knoflook.
1 takje basilicum.
(olijf) olie.
60 gr boter.
Zout.
Peper.
  bereiding:
    Bak de fijn gestampte knoflook in olie en boter glazig, en verwijder deze uit de pan. Bak in dezelfde pan de klein gesneden blokjes varkensvlees en tot julienne gesneden ui. Blus het geheel af met de witte wijn. Nog even inkoken, en voeg de klein gesneden tomaten en blaadjes basilicum toe. Laat het al roerende dik worden. Dien de saus met al dente gekookte spaghetti direct op. De gruyèrekaas als losse garnituur erbij serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats