|  |   |  | 			
				
					| Fazant met pistachevulsel, met een Saint-Emilion |  
					|  | ingrediënten: |  
					|  |  | Voor 4 personen: Fazant, 2 kg
 50 g gepelde pistachenoten
 200 g gerookt spek
 1 ei
 Room
 Varkensnet
 Sjalot, boter, zout, peper
 |  
					|  | bereiding: |  
					|  |  | Filet van de fazant snijden en apart houden. Rest van het vlees samen met het spek fijnmalen in de keukenrobot.
 Mengen met het ei, een scheutje room en de pistachenoten.
 Filets vullen met dit vulsel en in het varkensnet rollen.
 Fazantfilets aanbraden en in de oven op 180° 20 minuten braden. Regelmatig
 overgieten met braadvocht.
 Filets uitnemen en in schuine plakken snijden. Saus met sjalot en room laten
 inkoken.
 Opdienen met gefruite knolselder, saus en aardappelen met room en look in
 de oven.
 |  
					|  |  
					|  |  
|   
 
 |  
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin |  
			|  |  |  |