|
|
|
Fazant met pistachevulsel, met een Saint-Emilion |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
Fazant, 2 kg
50 g gepelde pistachenoten
200 g gerookt spek
1 ei
Room
Varkensnet
Sjalot, boter, zout, peper |
|
bereiding: |
|
|
Filet van de fazant snijden en apart houden.
Rest van het vlees samen met het spek fijnmalen in de keukenrobot.
Mengen met het ei, een scheutje room en de pistachenoten.
Filets vullen met dit vulsel en in het varkensnet rollen.
Fazantfilets aanbraden en in de oven op 180° 20 minuten braden. Regelmatig
overgieten met braadvocht.
Filets uitnemen en in schuine plakken snijden. Saus met sjalot en room laten
inkoken.
Opdienen met gefruite knolselder, saus en aardappelen met room en look in
de oven. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|