 |
|
 |
Kip à la “viv” |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 6 personen:
6 halve kippenfilets (nog eens in 2 of 3 snijden, grote blokken)
3 eetlepels gelei (rodebessen)
½ potje Belgian Pickles van Devos Lemmens
2 eetlepels curry (madras)
1 eetlepel suiker
1 klein doosje tomatenpuree
½ fles rode wijn
1 blokje kippenbouillon
extra wat zilveruitjes (diepvries bij Delhaize.) |
|
bereiding: |
|
|
de kip kruiden met peper en zout en aanbakken – alle ingrediënten bijvoegen en op een zacht vuurtje laten garen – best 1 dag op voorhand klaarmaken
naar smaak kan je nog een weinig suiker toevoegen en voor het opdienen nog wat room.
lekker met kroketten, frietjes, rijst of aardappelpuree.
het smaakt pittig maar dat kan je volgens eigen smaak aanpassen |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|