laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met champions, ham en prei
  ingrediënten:
    Pasta (100 g per persoon)
Champignons (witte)
Gerookte ham of spek
Prei
Room
Look
olijfolie
Parmezaanse kaas
  bereiding:
    De champignons kuisen en in vier snijden.
De prei in lange reepjes snijden (julienne) en kort stomen.
Snij de ham of het spek in lardons en bak apart. Bak de champignons samen met de gehakte look aan in wat olijfolie.
Na enkele minuten voegen we de ham en spek toe en laten het even uitbakken.
Het overtollige vet uit de pan gieten en bevochtigen met room.
De room tot de helft laten inkoken en enkele minuten voor het doorgeven de prei toevoegen en nootmuskaat.
Deze saus gaan we op het laatste afkruiden met wat versgemalen pezo.
De pasta al dente koken in gezouten water, vermengen met de saus en dadelijk uitserveren.
De Parmezaanse kaas apart bijgeven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats