laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrilde tonijn met tomatenchutney
  ingrediënten:
    voor 4 personen:
400 gr verse tonijn
Peper en zout
8 eetlepels tomatenchutney
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
4 eetlepels gehakte basilicum
  bereiding:
    Kruid de tonijn en besprenkel met wat van de olie. Gril de vis en serveer met koude of warme chutney;
Overgiet het geheel met de rest van de olie en het citroensap;
Bestrooi met het gehakte basilicum


Tomatenchutney

voor 4 personen:
4 tomaten
1 ui
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
Tijm en laurier


Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in dobbelsteentjes;
Hak de ajuin en het knoflookteentje fijn en stoof ze aan in olijfolie;
Voeg er de tomaten, de tijm en laurier aan toe en laat op een zacht vuurtje ongeveer 45 minuten inkoken tot een chutney (vruchtenpuree)
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats