laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tongschar met grijze garnalen, limoensabayon en ge
  ingrediënten:
    Het visvlees van tongschar kan vergeleken worden met dat van Noordzeetong, hoewel het iets zachter van structuur en iets smeuïger is. Alle bereidingen van tong zijn mogelijk voor tongschar.

voor 4 personen :
8 tongscharfilets
100 g grijze garnalen
2 eigelen
100 g boter
sap van ½ limoen
1 teentje look
750 g spinazie
peper en zout
  bereiding:
    Verwijder de steeltjes van de spinazie, was grondig en laat uitlekken.
Stoof de spinazie in een pannetje met een nootje boter en een teentje look. Kruid met peper en zout.
Maak een sabayon van 2 eigelen, het limoensap en 85 g geklaarde boter. Kruid met peper en zout.
Verwarm de garnaaltjes lichtjes.
Bak de tongscharfilets in boter.
Schik de tongschar en garnaaltjes samen met de spinazie en de sabayon op een bord. Serveer met aardappelpuree
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats