laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Macaronigratin met tomaten
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
450 g macaroni
15 kerstomaatjes
20 cl lichte room
80 g gemalen parmezaan
3 eetlepels paneermeel
1 eetlepel olijfolie
20 g boter
1 teentje knoflook
1 bosje bladpeterselie
peper en zout
  bereiding:
    Kook de macaroni beetgaar in gezouten water.
Spoel de kerstomaatjes, dep ze droog. Bak ze met de geplette knoflook kort in de hete olie. Kruid ze met peper en zout.
Vermeng 30 g gemalen parmezaan met het paneermeel en 2 eetlepels gehakte peterselie.
Giet de macaroni af. Vermeng ze met de room, de rest van de parmezaan en de kerstomaatjes. Kruid met peper en zout. Schep de pasta in een lichtjes ingevette ovenschaal. Bestrooi ze met het paneermeel-parmezaanmengsel en met botervlokjes.
Zet de schaal 15 minuten bovenaan in een warme oven van 200° C.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats