laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmslaatje met Parmezaankoekje
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 Romeinse sla
8 à 12 plakjes gerookte zalm
12 eetlepels zure room
3 eetlepels frambozenazijn
3 eetlepels water
1 stuk Parmezaanse kaas
Dille en kervel
12 halfdroge tomaatjes
PH Viskruiden
  bereiding:
    Was de sla en schik vervolgens blaadje per blaadje op een velletje aluminiumfolie.
Smeer de sla in met zure room en beleg hem dan met de tomaatjes, de dille en de gerookte zalm.
Rol het geheel op en maak de rol dicht in de vorm van een worstje.
Rasp de Parmezaanse kaas en leg een hoopje ervan op een bakplaat.
Bak dit 10 minuten in een oven van 170° C.
Meng 4 eetlepels zure room met het water en de azijn.
Serveer een schijfje zalmsalade met de koekjes, het sausje en een beetje PH Viskruiden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats