|
|
|
Ree met sinaasappel en broodkruim |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
reefilets
2 sinaasappelen
1 steranijs
1 dl water
1 eetlepel PH Wildbouillon
1 eetlepel balsamicoazijn
Bakken & Braden
2 eetlepels Grand Marnier
8 schijfjes Gandaham
2 schijfjes ganzenlever
½ venkel
Arachideolie
tijm, rozemarijn en laurier
kervel
8 eetlepels broodkruim (geen paneermeel) |
|
bereiding: |
|
|
Neem de reefilets en vul ze met ganzenlever.
Wikkel alles in de gedroogde ham.
Snijd enkele dungesneden schilfers van de schil (= zeste) van een sinaasappel.
Bak de reefilets 3 keer 3 minuten aan iedere kant.
Blus de pan met de Grand Marnier, het water, de balsamicoazijn, het sinaasappelsap en de PH Wildbouillon.
Voeg er vervolgens de steranijs, de zeste van sinaasappel, de rozemarijn, de tijm en de laurier aan toe.
Laat dit voor de helft inkoken.
Snijd de venkel in schijfjes en bak deze krokant aan.
Bak het broodkruim in een beetje Alpro soya Bakken & Braden tot het goudbruin is.
Serveer de ree met het broodkruim, de jus en de venkel.
Werk af met een beetje kervel. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|