Kastanjesoep met fazant en eekhoorntjesbrood |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 dl water
2 eetlepels PH Wildbouillon
4 eetlepels ongesuikerde kastanjepuree
2 fazantenborstjes
2 eetlepels spekreepjes
4 grote stukken eekhoorntjesbrood
1 teentje look
Bakken & Braden
rozemarijn
4 eetlepels geklopte room
2 eetlepels gedroogd eekhoorntjesbrood
kervel |
|
bereiding: |
|
|
Hak het eekhoorntjesbrood fijn en bak dit samen met de look en de rozemarijn in een beetje Bakken & Braden.
Giet het water met de PH Wildbouillon op het gestoofde eekhoorntjesbrood.
Snijd de fazantenborstjes in reepjes en pocheer ze in de soep, meng er de kastanjepuree onder en laat alles mooi opkoken.
Serveer de soep en schep er een lepel geklopte room bovenop.
Hak het gedroogde eekhoorntjesbrood fijn en strooi er vervolgens een beetje van dit poeder overheen.
Werk af met een beetje kervel. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|