laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kastanjesoep met fazant en eekhoorntjesbrood
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 dl water
2 eetlepels PH Wildbouillon
4 eetlepels ongesuikerde kastanjepuree
2 fazantenborstjes
2 eetlepels spekreepjes
4 grote stukken eekhoorntjesbrood
1 teentje look
Bakken & Braden
rozemarijn
4 eetlepels geklopte room
2 eetlepels gedroogd eekhoorntjesbrood
kervel
  bereiding:
    Hak het eekhoorntjesbrood fijn en bak dit samen met de look en de rozemarijn in een beetje Bakken & Braden.
Giet het water met de PH Wildbouillon op het gestoofde eekhoorntjesbrood.
Snijd de fazantenborstjes in reepjes en pocheer ze in de soep, meng er de kastanjepuree onder en laat alles mooi opkoken.
Serveer de soep en schep er een lepel geklopte room bovenop.
Hak het gedroogde eekhoorntjesbrood fijn en strooi er vervolgens een beetje van dit poeder overheen.
Werk af met een beetje kervel.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats