Caesars salade met rosbief en piccalilly |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen :
400 gram gebraden rosbief
200 gram gemengde sla
6 eetlepels balsamico-azijn
6 eetlepels blokjes gekookte aardappel
2 eetlepels truffelolie
peper/zout
200 gram doodstrompetten (of cantharellen)
piccalilly |
|
bereiding: |
|
|
Dit gerecht is het lekkerst als je zelf rosbief maakt. Wanneer je de tijd niet hebt dan kun je het gewoon kopen.
Snijd dunne plakken van de rosbief. Vermeng dan de sla met de balsamico-azijn en truffelolie. Let op: de olie is sterk van smaak dus gebruik niet te veel.
Voeg de aardappelblokjes toe en breng de salade op smaak met peper en zout.
Bak dan de paddenstoelen in olijfolie kort aan. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Bouw dan het gerecht op. Begin met een plak rosbief en dan sla, paddenstoelen en weer rosbief. Serveer bij dit gerecht zelfgemaakte piccalilly.
Vlak voordat het bezoek komt, kun je de rosbief en de salade opbouwen dus dat is ideaal. Serveer er zelfgemaakte piccalilly bij. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|