Papardelle met eekhoorntjesbrood, gerookte eendenb |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
400 g pappardelle (dikke tagliatelle)
400 g eekhoorntjesbrood
1 kleine fijngesnipperde sjalot
Bakken & Braden
dozijn platte peterselieblaadjes
50 g geroosterde pijnboompitjes
200 g gerookte eendenborst
PH Pastabouillon |
|
bereiding: |
|
|
Maak het eekhoorntjesbrood schoon met een vochtige doek en snijd het in fijne schijven.
Fruit de sjalot met olijfolie en voeg het eekhoorntjesbrood eraan toe.
Bak het eekhoorntjesbrood gaar en voeg er een beetje kookvocht van de pasta aan toe, kruid vervolgens met peper en zout en voeg er een koffielepel PH Pastabouillon aan toe.
Werk af met Bakken & Braden tot je een smeuïge saus krijgt, voeg de fijngesneden bladpeterselie, de pijnboompitjes en de gerookte eendenborstsliertjes eraan toe.
Kook de pappardelle al dente af en meng ze onder het eekhoorntjesbrood. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|