|
|
Was de wilde spinazie in ruim water en droog in de slacentrifuge.
Paddenstoelen, sjalotten en knoflook schoonmaken. Snijd de paddenstoelen in schijfjes en hak de sjalotten en knoflook fijn. Paddenstoelen aanzetten in boter met wat olie, vervolgens sjalot en knoflook toevoegen. Meng de paddenstoelen met de ricotta, bieslook, ei, peper, zout en de geraspte Parmezaanse kaas.
Maak een saus van sjalot, knoflook, gehakte walnoten en room. Afbinden met een deel van het paddenstoelenmengsel. Tagliatelle afkoken in kokend water met zout en olie, uitscheppen en vermengen met het paddenstoelenmengsel. Roergebakken wilde spinazie onder in het bord serveren en dresseren met de tagliatelle. Saus bovenop gieten en op smaak brengen met bieslook, zout en peper en eventueel wat truffelolie. Tot slot de dungesneden eendenlever en geschaafde Parmezaanse kaas erop. |