laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met bospaddenstoelen
  ingrediënten:
    voor 4 personen:
500 g tagliatelle
500 g gemengde bospaddenstoelen
125 g ricotta
50 g geraspte Parmezaanse kaas
50 g geschaafde Parmezaanse kaas
bieslook
sjalot
knoflook
room
ei
peper en zout
100 g eendenlever
Wilde spinazie
Walnoten en walnotenolie
  bereiding:
    Was de wilde spinazie in ruim water en droog in de slacentrifuge.
Paddenstoelen, sjalotten en knoflook schoonmaken. Snijd de paddenstoelen in schijfjes en hak de sjalotten en knoflook fijn. Paddenstoelen aanzetten in boter met wat olie, vervolgens sjalot en knoflook toevoegen. Meng de paddenstoelen met de ricotta, bieslook, ei, peper, zout en de geraspte Parmezaanse kaas.
Maak een saus van sjalot, knoflook, gehakte walnoten en room. Afbinden met een deel van het paddenstoelenmengsel. Tagliatelle afkoken in kokend water met zout en olie, uitscheppen en vermengen met het paddenstoelenmengsel. Roergebakken wilde spinazie onder in het bord serveren en dresseren met de tagliatelle. Saus bovenop gieten en op smaak brengen met bieslook, zout en peper en eventueel wat truffelolie. Tot slot de dungesneden eendenlever en geschaafde Parmezaanse kaas erop.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats