|
|
Laat de boter smelten au bain-marie en klaar ze vervolgens. Voeg het paneermeel toe en meng zorgvuldig tot het paneermeel de gesmolten boter heeft geabsorbeerd.
Voeg de kaneel toe, samen met de paprika en het piment in poedervorm. Meng tot een homogene massa en laat op een koele plaats opstijven.
Als de mengeling bijna hard is, rolt u ze tussen twee vellen keukenfolie uit met behulp van een deegrol. Leg in de koelkast en laat hard worden.
Was de snijbonen, verwijder de steeltjes en laat ze koken in lichtgezouten water. Zorg ervoor dat ze knapperig blijven en laat ze vervolgens zorgvuldig uitlekken.
Laat een nootje boter smelten in een pan en bak de lamskoteletjes.
Versnijd het vel kruidenboter op maat van de koteletjes en maak zo een omhulsel voor het vlees. Schik het vlees in een ovenschotel en zet onder de grill tot de kruidenmengeling een goudbruine korst vormt.
Schik de lamskoteletjes op de borden, samen met een portie snijbonen. Garneer met een scheutje olijfolie vermengd met sojasaus en dien onmiddellijk op.
Tip :
U kan een grotere hoeveelheid kruidenkorst bereiden en invriezen tussen twee vellen keukenfolie. Zo kan u heerlijk smullen wanneer u dat wenst. Bovendien is de korst niet alleen lekker bij lamsvlees, maar ook bij kipfilet of tonijnsteak. |