laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Quiche met zalm en kruidenkaas
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
5 plakjes bladerdeeg
1 zakje geraspte kaas
1 blik zalm (400 g)
1 doosje kruidenkaas (125 g)
3-4 eieren
1 pakje slagroom
  bereiding:
    Bekleed een met boter ingevette quichevorm met plakjes bladerdeeg.
Prik de bodem in en bestrooi het bladerdeeg met een beetje geraspte kaas.
Prak de zalm en de kruidenkaas door elkaar.
Verdeel het mengsel over de quichevorm.
Roer de eieren, de room en de rest van de geraspte kaas door elkaar en schenk het over het zalm-kruidenkaasmengsel.
Bak de quiche ca. 30 minuten in de oven.

Lekker met een frisse salade, maar ook koud als hapje!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats