laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Enchilada’s met paddestoelen
  ingrediënten:
    Voor 4 stuks- 2 personen:
4 maïstortilla’s
200 gr. gemengde paddestoelen
1/2 ui, gesnipperd
1/2 groene lombok, zonder zaadjes
1 eetl. maïskiemolie
3 ontvelde trostomaten, gepureerd met de knoflook
1 dl. bouillon
sap van een halve limoen
1 teentje knoflook, fijngehakt
zout
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 90°C.
Borstel de champignons schoon en snijd ze in stukken.
Snijd de groene peper fijn.
Breng in een koekenpan bouillon, olie, paddestoelen, ui, lombok en limoensap aan de kook en laat het met het deksel op de pan een paar minuten doorkoken.
Verwijder het deksel en laat het vocht verdampen.
Als de champignons beginnen te bakken, voeg je de tomatenpuree toe.
Vervolgens laat je alles inkoken tot een dikke puree.
Maak op smaak met zout en peper.
Schep een lepel op de tortilla, rol ze op en houd ze warm in de oven tot ze allemaal klaar zijn.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats