|
|
|
Zeewolf, groentjes en saffraan |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
600 g zeewolffilet (diepvries)
2 koppen juliennegroenten (diepvries)
1 kop tomatenblokjes (diepvries)
100 g zure room
1 eetl. boter
400 ml visfond (bokaal)
1 buisje saffraandraadjes
1 eetl. kruidentuiltje
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Breng de visfond aan de kook in een brede kookpan.
Leg de diepgevroren stukken vis in de visfond, dek af en laat gedurende ± 5 min. gaar worden.
Smelt de boter in een andere kookpan en doe er de diepgevroren juliennegroenten in.
Roer goed, kruid met peper, zout en kruidentuiltje.
Laat gedurende ± 4 min. zachtjes stoven en roer er de diepgevroren tomatenblokjes onder.
Voeg de zure room toe, 2 dl viskookvocht en 1/2 buisje saffraandraadjes.
Laat doorkoken tot een lichtgebonden saus.
Versier de borden met wat saffraandraadjes en geef er stokbrood bij. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|