laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met gamba‘s
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
350 à 400 g tagliatelle
400 g gambastaarten
300 g tongfilet
150 ml groentebouillon
sap van 1 citroen
1 teentje knoflook
2 el olijfolie
koriander
  bereiding:
    Snij de tongfilet in stukken. Besprenkel met citroensap.
Kook de pasta al dente in gezouten water.
Pel de gamba‘s maar laat het uiteinde eraan.
Bak ze in de olie.

Verwarm de groentebouillon met de fijngehakte knoflook.
Voeg de tongfilet toe. Laat enkele minuten garen.

Voeg de uitgelekte pasta toe.
Kruid met peper en zout.
Verdeel over borden en schik er de gamba‘s op, met de staart naar boven.
Versier met koriander.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats