laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Siciliaanse penne
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
500 gr penne rigate
2 aubergines
1 gele paprika
500 gr gepelde tomaten (mag ook uit blik)
olijfolie
een beetje rode peper
1 teentje look
1 eetlepel kappertjes
een blikje ansjovis
peper
  bereiding:
    Warm de olijfolie op.
Fruit hierin het teentje knoflook en een klein beetje rode peper.
Haal het teentje knoflook eruit en voeg er de in stukjes gesneden tomaten aan toe, samen met de gewassen en in blokjes gesneden aubergines.
Laat alles gaar worden.
Ondertussen rooster je de paprika wat en snij je hem in reepjes.
Je voegt die samen met de kappertjes en de gesneden ansjovisjes bij de tomaten.
Kruid met zout en laat nog 5 minuutjes op het vuur staan.
Je kookt ondertussen de penne “al dente”.
Laat ze uitlekken en doe ze dan in een voorverwarmde schotel.
Je giet de saus erover en serveert dit warm..
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats