laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 banaan-sinaasappelcake met Canderel
  ingrediënten:
    Voor 8 tot 10 personen:
250 g heel rijpe bananen
250 g bloem
25 Canderelsticks (of 25 g Canderel poeder)
12,5 g bakpoeder
2 eieren
50 ml olijfolie
1 snuifje zout
65 g gesmolten boter
het sap van een sinaasappel
de schil van een sinaasappel
vanillearoma, naar smaak
  bereiding:
    Om te beginnen, mengt u de bananen met het Canderel poeder, de eieren en het sinaasappelsap, tot u een gladde, homogene massa bekomt. Voeg daarna de olijfolie, de gesmolten boter, de sinaasappelschil en het vanillearoma toe. Eindig met de bloem en het bakpoeder. Giet dan het mengsel in een ronde bakvorm van 24 cm. Plaats alles 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Smakelijk!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats