laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gepocheerde peer met koffie-ijs en gewonnen broodb
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
500 g suiker
Jacqmotte Dessert Délice
4 peren
2 kleine brioches
1 l koffie-ijs
Melk
1 ei
Boter
  bereiding:
    Gepocheerde peer:
Maak een lichte siroop met 300 g suiker en ½ l koffie Jacqmotte Dessert Délice. Pocheer dan de peren 10 minuten in de
siroop en laat ze erin afkoelen.
Vul vervolgens de peren met koffie-ijs.

Gewonnen brood:
Snij de brioches in sneetjes en maak er gewonnen brood mee: haal ze door een mengeling van melk, ei en de
resterende suiker en bak ze vervolgens in boter.


Schik het gewonnen brood op de borden, naast de uitgelekte en met koffie-ijs gevulde gepocheerde peer.
Versier indien gewenst met een karamelsaus.

Dit is een recept van Marie-Louise parisi, restaurant Charles-Quint, Grand-Place 3, 7500 Doornik
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats