Gevogeltecurry met mascarpone |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
300 gram Kipfilet of kalkoenfilet in blokjes
1 versnipperde ui
1 rode paprika
50 gram sperziebonen
250 gram Mascarpone
3 eetlepels zachte kerriepasta
4 eetlepels zonnebloemolie |
|
bereiding: |
|
|
Sperziebonen schoonmaken, wassen en in kokend licht gezouten water 5 minuten blancheren.
Afgieten Rode paprika wassen, van zaadlijst ontdoen en in blokjes snijden. Mascarpone mengen met kerriepasta. In pan olie verhitten en hierin de versnipperde ui met de gevogelteblokjes bakken.
Goed omroeren.
Uitgelekte sperziebonen en paprikablokjes toevoegen en nog 5 minuten laten smoren.
Het kerrie-mascarponemengsel toevoegen en het geheel goed mengen en zachtjes verhitten.
Op smaak brengen en opdienen met rijst. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|