Penne met broccoli en gorgonzolasaus van anna |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen.
150 gram penne rigate of andere pasta naar keuze
300 gram broccoli
150 gram gorgonzola
1 ui
½ eetlepel olie
1 teentje knoflook
125 ml. koksroom
1 theelepel tijm
zout, peper |
|
bereiding: |
|
|
Penne gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen de broccoli in kleine roosjes snijden, de gorgonzola in kleine stukjes snijden en de ui snipperen. Broccoli in 4 minuten gaar koken in ruim kokend water met wat zout. De uisnippers bakken in de olie. Knoflookteentje erboven uitpersen. De koksroom, gorgonzola en tijm toevoegen en de kaas laten smelten. Op smaak brengen met peper en zout. Pasta en broccoli afgieten en over 2 borden verdelen. Saus erover scheppen.
Met dank aan anna |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |