|
|
|
Thaise garnalensalade |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
250g scampi's, gepeld
2 el olijfolie
1 pak Gemengde Jonge slablaadjes
appel, in sliertjes
1 reed paprika in reepjes
5 el vers Koriander
80 g geroosterde pinda's
vinaigrette:
0,5 dl limoensap
3 el Suiker
2 el vissaus
2 tl gember, fijngesneden
1 TL loempiasaus
2 lente-uitjes in fijne ringen |
|
bereiding: |
|
|
Verhit de olie in een wok.
Roerbak er de scampi's in gedurende 2 minuten.
Laat ze afkoelen.
Roer Alle Ingredienten voor de vinaigrette door elkaar.
Meng de slablaadjes, de appelsliertjes en de paprikareepjes door elkaar.
Verdelen over 4 Borden.
Leg er de scampi's op.
Besprenkelen met vinaigrette en bestrooien met koriander en pinda's. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|