|
|
De kippenfilet in reepjes snijden.
De sojascheuten reinigen.
De rode paprika reinigen en in julienne snijden.
De wortel reinigen en in brunoise snijden.
De bamboescheuten laten uitlekken
De witte selder reinigen en in plakjes snijden.
De ui reinigen en in brunoise snijden.
De knoflook en de gember reinigen en zeer fijn snipperen.
De Chinese wokolie verhitten in de wok.
De ui, knoflook en gember even laten sueren;
Wortel toevoegen en even sueren.
Vervolgens de paprika, bamboescheuten en de selder toevoegen en even laten sueren.
De kippenfilet toevoegen en langs alle kanten laten aankleuren.
Het vuur minderen en onder voortdurend roeren alles laten garen.
Net voor het einde van de gaartijd de sojascheuten toevoegen en kort laten meewokken.
Bevochtigen met hete groetenbouillon.
Assaisonner met pezo en sojasaus.
Bijbinden met instantsausbinder.
Opdienen met gekookte basmatirijst en afwerken met korianderpluksels.
in plaats van rijst kan er ook Mie gebruikt worden |