| Gepaneerde zalm met kruidenkaas | 
							
					|  | ingrediënten: | 
			
				
					|  |  | voor 4 personen: 
 4 zalmfilets
 200 g kruidenkaas
 peper & zout
 viskruiden
 1 eigeel met water
 bloem
 paneermeel
 arachideolie
 bieslook
 | 
							
					|  | bereiding: | 
				
					|  |  | snij de zalmfilets overlangs en vouw ze open besmeer de binnenkant met de kruidenkaas
 sluit de zalmfilets en kruid met peper, zout en viskruiden langs beide kanten
 kluts een eigeel met wat water
 haal de zalmfilets door de bloem en klop de overtollige bloem eraf
 haal ze vervolgend door het eigeel en daarna door het paneermeel
 zet een antikleefpan op een hoog vuur
 giet arachideolie in de pan en laat ze heet worden
 bak de zalm één minuut langs beide kanten
 versier met bieslook
 | 
				
					|  | 
				
					|  | 
|   
 
 | 
				
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
					
			|  |