|
|
|
Stoofpotje van konijn met paprika’s en jonge uitje |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
4 konijnenbouten
1 groene paprika
1 rode paprika,
1 gele paprika
1 botje jonge uitjes
olijfolie,
water
laurier
tijm
peper en zout
lookpoeder. |
|
bereiding: |
|
|
De konijnenbouten kleuren in olijfolie, daarna bestrooien met lookpoeder.
De paprika’s schillen, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden.
Uitjes schoonmaken.
Paprika’s, uitjes, knoflook, water, tijm en laurier bij de konijnenbouten voegen.
Op smaak bregen met peper en zout.
Op een zacht vuurtje laten verder sudderen tot het vlees gaar is (ongeveer 45 minuten).
Opdienen met aardappelen, rijst of deegwaren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|