laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ratatouille
  ingrediënten:
    voor 4 personen:
2 courgette
1 aubergine
1 kg tomaten
3 ajuinen
1 rode paprika
1 groene paprika
1 el verse tijm
2 blaadjes laurier
1 el rozemarijn
peper en zout
2 el olijfolie
3 tenen knoflook
  bereiding:
    Schil courgettes en aubergine en snij in blokjes.
Laat bruinen in de olijfolie.
Was en snij de paprika's in grote stukken.
Doe ze mee in de pot.
Pel en ontpit de tomaten en snij ze in grote stukken.Mee in de pot doen.
Ajuinen grof snijden en look persen.
Alles mee in de pot,de kruiden en peper en zout erbij.
Een half uur op zacht vuur laten sudderen en af en toe roeren.

Lekker met pasta of rijst en gevogelte of vis.
In zuiden van Frankrijk eten ze het enkel met brood.

Smakelijk!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats