laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Broccolizalmtaart
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
5 plakjes bladerdeeg (diepvries)
1 300gr broccoliroosjes
1 blik zalm (418 g)
3 eieren (middel groot)
4 eetlepels slagroom
4 eetlepels thousand Island-dressing (fles à 450 ml)
boter om in te vetten
zout
peper
1 komkommer
  bereiding:
    Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
Bladerdeeg ontdooien.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen en ca. 3 minuten blancheren, afspoelen met koud water en laten uitlekken.
Zalm laten uitlekken, graatjes verwijderen en in stukjes verdelen.
In kom zalm en broccoli mengen.
Eieren loskloppen met slagroom, zout en peper.
Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg.
Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken.
Zalmmengsel in vorm doen.
Eiermengsel erover schenken.
In midden van oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken
Komkommer schillen en in plakjes snijden.
Sladressing door komkommer scheppen.
Taart serveren met komkommersalade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats