laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spiesjes van struisvogelbiefstuk
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
300 gram sjalotten
1 eetlepel chilisaus
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel tijm
1 teentje knoflook
600 gram struisvogelbiefstuk
1 eetlepel verse tijmblaadjes
  bereiding:
    Rasp één sjalotje fijn.
Roer de olijfolie met de chilisaus, de tijm, de sjalot en de knoflook door elkaar.
Snijd de biefstuk in blokjes, schep deze door de marinade en laat de marinade minimaal dertig minuten intrekken.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Pel de rest van de sjalotjes, blancheer ze vijf minuten in kokend water en spoel ze onder koud water af.
Laat ze uitlekken.
Rijg het vlees en de sjalotjes aan satéstokjes en rooster ze zeven minuten onder de hete grill tot het vlees rondom bruin en van binnen rosé is.
Bestrooi de spiesjes met verse tijmblaadjes.
Lekker met tomatensalsa.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats