laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Macaroni met zalmsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
2 zakken macaroni bicolore (pasta, à 250 g)
1 ui
250 g champignons
1 blik roze zalm (418 g)
2 eetlepels boter of margarine
300 g doperwten extra fijn (diepvries)
200 g verse roomkaas
1 kruidenbouillontablet
  bereiding:
    Macaroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
In zeef zalm laten uitlekken.
Vellen en graatjes verwijderen.
Zalm in stukjes verdelen.
In braadpan boter verhitten.
Ui ca. 2 minuten fruiten.
Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen.
Bouillontablet erboven verkruimelen.
Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken.
Serveren met macaroni.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats