|
|
|
Macaroni met zalmsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
2 zakken macaroni bicolore (pasta, à 250 g)
1 ui
250 g champignons
1 blik roze zalm (418 g)
2 eetlepels boter of margarine
300 g doperwten extra fijn (diepvries)
200 g verse roomkaas
1 kruidenbouillontablet |
|
bereiding: |
|
|
Macaroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
In zeef zalm laten uitlekken.
Vellen en graatjes verwijderen.
Zalm in stukjes verdelen.
In braadpan boter verhitten.
Ui ca. 2 minuten fruiten.
Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen.
Bouillontablet erboven verkruimelen.
Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken.
Serveren met macaroni. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|