|
|
|
Honinggeroosterde spareribs |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 2 personen:
1 kg spareribs
½ ui
2 eetlepels vloeibare honing
1 eetlepel sherry
3 eetlepels witte wijnazijn
3 teentjes knoflook
1 kleine gemberknol
1 theelepel paprikapoeder
3 eetlepels Mexicaanse kruiden
½ theelepel Worcestersaus
½ eetlepel mosterd
Peper, zout |
|
bereiding: |
|
|
de dag voordien:
Vermeng de honing met de sherry, de wijnazijn, het paprikapoeder, de Mexicaanse kruiden, de Worcestersaus, de mosterd, het zout en de peper.
Pel de teentjes knoflook en de ui. Snipper ze fijn en voeg ze bij de marinade. Was de gemberknol en rasp hem over de marinade.
Laat de varkensribben minstens 24 uren marineren.
de dag zelf:
Haal de ribbetjes uit de marinade en dep ze wat droog.
Bak ze gaar op de barbecue.
Draai ze regelmatig om. Bestrijk ze zo nu en dan met wat marinade. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|