laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Scholfilet in paprikaroomsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
1 kilo aardappels (kruimig),
1 pot geroosterde paprika's (465 gr)
Zout , Peper
1 pakje koksroom (250 ml),
600 gr scholfilet,
15 gr verse peterselie
1 tl paprikapoeder
  bereiding:
    Aardappels schillen en gaar koken, oven voorverwarmen op 200 graden of gasovenstand 4
Intussen paprika laten uitlekken
Helft van paprika met staafmixer of in keukenmachine pureren, andere helft in reepjes snijden
Helft van scholfilet in ovenschaal leggen bestrooien met zout en peper
Reepjes paprika erover verdelen
Rest van de scholfilet erop leggen en bestrooien met zout en peper
Koksroom mengen met gepureerde paprika, paprikapoeder, zout en peper
Roommengsel over de vis schenken
Schaal ca. 20 minuten in oven plaatsen
Peterselie fijn knippen
Visschotel serveren met gekookte aardappels bestrooid met peterselie
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats