Zeewolffilet gegratineerd met cashewnoten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
600 gr. zeewolffilet
50 gr. sultanarozijn
50 gr. cashewnoot
50 gr. boter
50 gr. broodkruim, wit
Peper
Zout
2 stuks appels, zure
1 stuk sjalot
30 gr. bloem
4 el. olijfolie
1 tl. kerriepoeder
3 dl. visbouillon
150 gr. prinsessenboontjes |
|
bereiding: |
|
|
Zet de oven op de gril stand
Snijd de rozijnen met de cashewmoten in kleine stukjes en vermeng met de boter en het broodkruim en breng op smaak met peper en zout
Dep de zeewolf filets droog peper en zout de vis en beleg met de notenboter
Leg de zeewolf in een ovenschaal en gaar in ca 12 minuten de vis gaar
Schil de appel, snijd het klokhuis eruit en snijd de appel in blokjes
Pel de sjalotten en snipper deze
Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes voeg de kerrie poeder en de bloem toe
Giet de visbouillon bij het kerrie mengsel en breng al roerend aan de kook
Laat even doorkoken en voeg de appel en de prinsessenboontjes toe
Breng op smaak met peper en zout |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|