laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visflensjes met krab
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
250 grab surimi krabvleesstukjes
4 eetlepels mayonaise
4 eetlepels ketchup
150 gram geraspte wortel
200 gram pannenkoekenmix
1/2 liter melk
1 ei
50 gram boter
50 gram veldsla
  bereiding:
    Meng de surimi met de mayonaise, de ketchup en de geraspte wortel. Doe de pannenkoekenmix in een schaal, voeg de helft van de melk toe en roer met een garde tot er geen klontjes meer zijn. Roer de rest van de melk en het ei er door. Smelt de boter in een kleine koekenpan. Wacht tot de boter een beetje bruin begint te worden. Schep een juslepel beslag in de pan, wacht tot de onderkant van het flensje bruin en de bovenkant droog is. Keer het flensje om en bak de andere kant bruin. Houd de gebakken flensjes afgedekt onder folie warm. Bedek de flensjes elk met 4 eetlepels krabsalade, leg er wat veldsla op en rol de flensjes op.

tip:
vervang de surimi door roze garnalen of plakjes gerookte zalm.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats