laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tongrolletjes met rucolapuree
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
filets van 3 kleine (schar)tongen (dus 12 reepjes)
1 potje gegrilde paprika
1 kg aardappelen
200 ml warme melk
2 el boter
50 g rucola
nootmuskaat
peper en zout
  bereiding:
    Schil de aardappelen.
Kook ze gaar in gezouten water.
Snij de paprika in repen en verdeel ze over de visfilets.
Rol op en zet vast met een houten prikker.
Stoom de visrolletjes in 7 à 8 minuten gaar.
Pureer de aardappelen met de melk en de boter.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Meng er meteen de rucola door.
Schik op elk bord drie visrolletjes en schep er de rucolapuree bij.
Lekker met een botersausje.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats