Macaroni met cheddar en mosterd |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
300 g beetgaar gekookte elleboogjes
300 g geraspte cheddar
600 ml melk
boter
1 tl mosterd
3 el bloem
60 g paneermeel
cayennepeper
zout |
|
bereiding: |
|
|
Smelt 4 el boter in een kookpan.
Strooi er de bloem bij en laat even sudderen.
Vermeng de mosterd met de melk en roer langzaamaan door het bloemmengsel tot de saus bindt.
Laat even doorkoken.
Roer er, van het vuur af, 200 g geraspte cheddar door.
Breng op smaak met zout en cayennepeper.
Vermeng de macaroni met de saus.
Beboter een ovenschaal en schep er de pasta in.
Bestrooi met de rest van de cheddar.
Smelt 2 el boter en vermeng met het paneermeel.
Strooi dit over de pasta.
Zet de macaroni 30 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|