Kippengumbo |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
1 koffielepel paprikapoeder
2 eetlepels bloem
8 stengels witte selder
vloeibare boter
1 blokje gevogeltebouillon
zout
500 g kipfilet
1 koffielepel zwarte peper
1 mespunt cayennepeper
1 groene paprika
1 teentje fijgehakte look
2 uien |
|
bereiding: |
|
|
Snij de kipfilets in blokjes en meng met de kruiden en de bloem. Snij ook de selder, uien en paprika in blokjes. Verhit een wok met wat vloeibare boter erin en roerbak de kippenblokjes.
Voeg de gesneden groenten toe en overgiet met 0.5 l water en het bouillonblokje.
Laat afgedekt 10 minuten garen. Voeg eventueel een snuifje zout toe.
Serveer met rijst. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |