laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met ghandaham en champignons
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
400gr tagliatelli
4 el spekblokjes
20 champignons
4 blaadjes salie
1 lookteentje gehakt
wat fleur d’Ardèche
lookolie
bakboter
2 dl wittewijn
2 dl room
Bieslook
  bereiding:
    Kook de tagliatelli gaar in kokend water met wat olie en zout.
Giet ze af en spoel onder koud water.
Bak de spekblokjes aan in wat boter met de look en de in schijfjes gesneden champignons.
Blus het geheel met de wijn en voeg er de room.
Laat opkoken en voeg er de tagliatelli aan toe en warm op.
Serveer in een diep bord.
Friteer de bieslook en versier het bord, besprenkel met wat en overstrooi met fleur d’Ardèche.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats