laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wortelsoep met spekjes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
400 gr wortelen
2 kleine aardappelen
1 ajuin
2 liter water
2 rundsbouillonblokje
peper & zout
bakboter
1 bakje spekjes
1 potje room
  bereiding:
    Begin met een traditionele wortelsoep te maken:
Smelt de bakboter in de soepketel en fruit de ui, de wortelen en de aardappelen even aan.
Voeg het water toe en breng aan de kook.
Doe er de bouillonblokjes bij. Laat het geheel 30 minuutjes koken met het deksel op de kookpot.
Mix de soep en breng op smaak met peper en zout.

Bak de spekjes lekker bruin en doe ze in de uitgeschepte soep. Helemaal goed is het als je nog een beetje room er bij doet.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats