Capriaanse farfalle |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
450 g farfalle
5 ontvelde tomaten
1 ui
250 g tonijn uit blik
60 g ansjovis in zout ingelegd
2 eetlepels kappertjes
4 eetlepels olijfolie
Zout, peper. |
|
bereiding: |
|
|
Verhit de olie in een (koeken)pan en fruit de gesnipperde ui.
Voeg de tomaten toe. Laat 10 minuten zachtjes koken onder af en toe roeren.
Voeg de in kleine stukjes gesneden ansjovis toe aan de saus en vervolgens de stukjes tonijn.
Op smaak brengen met zout en peper.
Ongeveer vijf minuten zachtjes laten pruttelen.
Kook de farfalle in 10 minuten gaar in water waaraan een snufje zout is toegevoegd. Vervolgens de pasta afgieten.
Meng de pasta met de saus op een warm bord en garneer met de kappertjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|