laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met zalm-roomsaus
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
300 gr tagliatelle
1 eetlepel olie
zout
1 dl witte wijn of Noilly Prat
2 dl visbouillon (tablet)
1 groot blik rode of roze zalm (440 gr), uitgelekt
150 gr mascarpone
2 eetlepels fijngeknipte bieslook
  bereiding:
    Laat de wijn met de visbouillon op hoog vuur tot 2/3 inkoken.
Kook intussen de tagliatelle in ruim water met de olie en zout al dente
(beetgaar).
Verwijder de graten en de velletjes van de zalm en verdeel de vis in
stukjes.
Roer de mascarpone door het ingekookte vocht, voeg de zalm aan de saus toe en
laat alles goed warm worden.
Bestrooi het gerecht met de bieslook.
Lekker met kleine blokjes (gestoomde) courgette.

In plaats van zalm uit blik kunt u ook gerookte zalm(snippers) nemen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats