laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mosterdsoep
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
1 ui
1 teentje knoflook
6 takjes kervel
1 eetlepel boter
4 eetlepels Limburgse mosterd
1 pot gevogeltefond (380 ml)
1/2 kippenbouillontablet
3 dl slagroom
  bereiding:
    Ui en knoflook pellen en snipperen.
Kervel fijn hakken.
In ruime pan boter verhitten en ui en knoflook zachtjes fruiten.
Mosterd erdoor mengen.
Fond, 4 dl water en bouillontablet toevoegen.
Geheel zachtjes aan de kook brengen en slagroom erdoor roeren.
Soep onafgedekt ca. 15 minuten zachtjes laten sudderen tot deze iets dikker is.
Soep in vier diepe borden scheppen.
Garneren met fijngehakte kervel.

Lekker met stevige roggebroodboterham
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats