laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegratineerde vis- en witte kool schotel
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 eetlepels creme fraiche
50 g geraspte kaas
4 takjes dille
400 g pangasiusfilet diepvries in stukken
zout
puree voor 4 personen
600 g witte kool in reepjes
  bereiding:
    Oven voorverwarmen op 220°C.
In pan met kokend water en zout, kool 7 minuten koken.
In vergiet goed laten uitlekken.
Puree maken en over de bodem van ovenschaal verdelen.
In schaal vis mengen met kool, dille, 1/2 tl zout en crème fraîche.
Mengsel over puree in ovenvaste schaal verdelen.
Bovenkant bestrooien met kaas.
Schaal in midden van oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar laten worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats