laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Provençaalse ovenschotel
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
300 g uien, in ringen
800 g vastkokende aardappelen schoongeboend en in parten
2 x 3 drumsticks
6 el olijfolie
2 el gedroogde Provençaalse kruiden
1 courgette, in de lengte gehalveerd en in plakken
1 bos bospeen, schoongemaakt
1/2 bakje basilicum (15 g), blaadjes gescheurd
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de uien en aardappelen met de drumsticks en olie in de braadslee.
Bestrooi met peper, zout en de Provençaalse kruidenmix.
Zet 25 min. in de oven.
Doe de groenten in de braadslee, schep alles om en zet nog 15 min. in de oven.
Neem de braadslee uit de oven en bestrooi naar smaak met het basilicum.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats