|
|
|
Provençaalse ovenschotel |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
300 g uien, in ringen
800 g vastkokende aardappelen schoongeboend en in parten
2 x 3 drumsticks
6 el olijfolie
2 el gedroogde Provençaalse kruiden
1 courgette, in de lengte gehalveerd en in plakken
1 bos bospeen, schoongemaakt
1/2 bakje basilicum (15 g), blaadjes gescheurd |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de uien en aardappelen met de drumsticks en olie in de braadslee.
Bestrooi met peper, zout en de Provençaalse kruidenmix.
Zet 25 min. in de oven.
Doe de groenten in de braadslee, schep alles om en zet nog 15 min. in de oven.
Neem de braadslee uit de oven en bestrooi naar smaak met het basilicum. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|