laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zeebaarsfilet gegrild met groene kruiden
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 zeebaarsfilets met huid
van 125-150 g
zout, versgemalen peper
1 sneetje oud witbrood
2 eetlepels pijnboompitten,
fijngehakt
2 eetlepels parmezaanse
kaas, versgeraspt
4 eetlepels verse basilicum,
fijngehakt
1 eetlepel bieslook,
fijngeknipt
2 eetlepels olijfolie
  bereiding:
    Verwarm de ovengrill voor.
Wrijf de zeebaarsfilets in met zout en peper en leg ze naast elkaar met de huidzijde op een bakplaat.
Verkruimel het sneetje brood heel fijn (in de keukenmachine) en meng de pijnboompitten, kaas, basilicum en bieslook erdoor.
Verdeel dit kruidenmengsel over de zeebaarsfilets en druppel de olijfolie erover.
Schuif de vis 15 cm onder het hete grillelement.
Laat de filets in 4-5 minuten mooi bruin en gaar worden.

Lekker met gebakken aardappelpartjes en ratatouille.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats