laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Goulash
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
1 kg stoofvlees (in kleine blokjes snijden)
10 champignons (in schijfjes snijden)
2 ajuinen (in schijfjes snijden)
3 laurierblaadjes
3 teentjes knoflook
1 rode paprika (in reepjes snijden)
1 groene paprika (in reepjes snijden)
1 bouillonblokje (vlees)
1 blikje tomatenconcentraat
1 rood pepertje (zonder zaadjes en fijngesneden)
1 theelepel paprikapoeder
water
bakboter
peper en zout
  bereiding:
    Bak het vlees in de bakboter totdat het er mooi bruin uitziet.
Voeg tijdens het aanbakken wat peper en zout toe.
Blus met water en zorg ervoor dat het vlees helemaal onder staat.
Voeg dan het bouillonblokje, het tomatenconcentraat en de laurierblaadjes toe.
Plaats de ajuinschijfjes, paprika, knoflook en champignons er bovenop.
En voeg dan ook het paprikapoeder toe.
Breng alles aan de kook en laat het geheel gedurende 2 uur sudderen op een klein vuurtje.
Als het vlees bijna uit elkaar valt is de goulash klaar.
Je kan de saus eventueel nog wat aanlengen met maïzena om ze een beetje dikker te maken.

Serveer dit gerecht met frietjes of met pasta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats