laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ovenschotel met zalm en parmaham
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 stukken zalmfilet (zonder vel)
1 citroen
4 dikke eetlepels pesto
olijfolie
8 plakken parmaham of serrano
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200 graden
Strooi een beetje zout op de zalmfilets en besmeer de bovenkant in met pesto
Rasp wat citroenschil en doe deze boven op de filets.
Vervolgens omwikkel je de zalm in de plakken parmaham
Vet een ovenschaal in met de olie, leg de filets hier in
Plaats deze in het midden van de oven en laat de zalm 8 tot 10 minuten bakken, afhankelijk van de dikte.

Dit gerechtje kan je opdienen met verse pasta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats